Anneke Kolkman

Anneke Kolkman rond.jpg

Adviseur

Anneke Kolkman is een adviseur met brede HRM ervaring die vanuit verschillende perspectieven analytisch, energiek en op de relatiegericht opereert, daarbij de ontwikkeling van managers en medewerkers stimuleert en waardeert. Kansen & mogelijkheden verbindt, creativiteit stimuleert en projecten en producten op het gebied van verzuim, preventie & vitaliteit inventariseert, ontwikkelt en implementeert om samen tot een mooi resultaat te komen, daar krijgt Anneke energie van!

Dit enthousiasme heeft Anneke ontwikkelt als adviseur / coach / casemanager binnen uiteenlopende organisaties en projecten waaronder bij Het Spectrum (circa 850 fte) en bij SZR (circa 1000 fte). Integer, open en met respect luisterend en meedenkend vanuit strategische organisatiedoelstellingen is zij recent verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen en optimaliseren van het verzuim-, preventie- & vitaliteitsbeleid, het reduceren van hoog verzuim op basis van het eigen regiemodel en het vertalen van duurzame inzetbaarheid in praktische producten zoals workshops/trainingen, werkkaarten en Roadshows. Hierbij weet zij managers en medewerkers niet alleen te adviseren, maar ook te inspireren en enthousiasmeren.

Met deze bevlogenheid in combinatie met haar praktisch en persoonlijke aanpak maakt zij een vertaalslag naar concrete resultaatgerichte beleidsplannen en operationele projecten. Anneke durft nét even anders te denken en zoekt binnen de dynamiek naar uiteenlopende vormen en mogelijkheden waarbij relaties en werkprocessen zo optimaal mogelijk tot hun recht komen, managers en medewerkers voorop!

Scroll naar boven