Annick Boom

Annick Boom rond.jpg

Vitaliteitscoach

Kort
Annick is een open en empathische persoonlijkheid wiens hart ligt bij het coachen van werknemers op het gebied van vitaliteit, persoonlijk leiderschap en groei. Zij helpt mensen die uit balans zijn zichzelf weer op nummer 1 zetten door zelf de regie te pakken over hun leven, loopbaan en lijf. Met als doel: meer persoonlijke en zakelijke balans, rust en (werk)geluk.

Wil je meer weten over wat Vitaliteitscoaching jou kan bieden? Neem dan even contact op met je HR adviseur .

Uitgebreid
De vitaliteitscoach

"Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet"

Vitalitetscoaching is een nieuwe manier van coachen die past in het hedendaagse tijdperk van grote veranderingen en ontwikkelingen. We leven in een tijd waar hectiek aan de orde van de dag is en daar hoort ook een nieuwe manier van mens-zijn bij. Echter, wanneer er zo veel van je verwacht wordt en de ontwikkelingen nauwelijks te volgen zijn, lijkt het steeds moeilijker om bij de ware aard van jezelf te blijven. Denk alleen maar aan de sociale druk.

Vitaliteitscoaching is gericht op persoonlijke groei & leiderschap, talentontwikkeling en op leefstijl & vitaliteit.  Het doel is dat jij de regie weer hebt over je eigen leven. Of dit nu privé is of zakelijk. Met Vitaliteitscoaching werk je o.a. aan jouw zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, persoonlijk leiderschap en mentale fitheid zodat je kunt zijn wie je bent en wie je wilt zijn. Zo maak je niet alleen ruimte voor meer gezondheid en vitaliteit maar ook voor meer balans, energie en (werk)geluk.

Vitaliteitscoaching betreft een kort, maar doeltreffend begeleidingstraject. Annick haar werkwijze als vitaliteitscoach is integraal en praktisch. Integraal wil zeggen dat ze naar jou als mens als geheel kijkt, omdat duurzame gedragsverandering pas plaats kan vinden als je de oorzaak van je problemen aanpakt. Dat is dus niet ‘een pilletje tegen de pijn’. Jullie gaan verder dan dat door samen op zoek te gaan naar de oorzaak van wat jou in de weg zit om te zijn wie je wilt zijn. Bijvoorbeeld door te kijken naar wat jij belangrijk vindt, maar ook naar je drijfveren, je kwaliteiten en talenten. Alles hangt namelijk met elkaar samen. Pas als je hier inzicht in hebt kun je het ombuigen naar gedrag dat je ondersteunt en verder brengt. Want het mooie is dat wat je aangeleerd hebt, je ook weer kunt afleren. Als je het zelf maar wilt. 

Als vitaliteitscoach ondersteunt en begeleidt ze jou bij de volgende thema's:

  • Verstoring in de balans tussen werk en privé
  • Onzekerheid
  • Stress gerelateerde klachten en burn-out
  • Gebrek aan zelfvertrouwen
  • Belemmerende gedachten
  • Sociaal-emotionele problemen
  • of antwoord op de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik ten diepste’?
Scroll naar boven