Eelko van Groen

Eelko Groen rond.jpg

Coach

Sinds 2001 is Eelko vanuit diverse rollen en disciplines werkzaam in de hulpverlening. Mensen en teams in hun kracht zetten, is daarbij steeds zijn missie en kracht geweest. Steeds weer ziet hij mensen vrij worden en los komen van klachten, stress, angsten en trauma’s. Soms in één sessie en soms in kleinere stappen. 

Mensen gaan door zijn coaching effectiever communiceren, worden daadkrachtiger en handelen meer vanuit vertrouwen. Vaak al snel, soms heeft men wat langer nodig. Eelko vindt het mooi om mensen de beste versie van zichzelf te zien worden.

Doormiddel van de dialoog en oefeningen werkt Eelko samen met deelnemers  aan de dingen die zij willen leren of op willen lossen. Doelgericht, maar altijd op hun tempo en vanuit volle aandacht met wat voor hun belangrijk is. Afhankelijk van wat het beste bij hen past en bij hun vraag aansluit, werkt hij met verschillende effectieve technieken, waaronder cognitieve technieken, Emotional Freedom Techniques (EFT), mindfulness, oplossingsgerichte en motiverende gespreksvoering, vaardigheidstraining, technieken uit de Human Givens Psychologie, hartcoherentie en visualisatie.

Scroll naar boven