Henriëtte Wijnen

Henriëtte Wijnen.png

Vertrouwenspersoon
Coach

 

Henriëtte Wijnen is een ervaren coach, gespecialiseerd in leiderschaps- en loopbaanvraagstukken. Ook is zij actief als een externe vertrouwenspersoon -LVV erkend- en trainer. In haar loopbaan heeft zij ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Ruim vijftien jaar heeft zij op managementniveau gewerkt en gaf zij leiding aan verschillende teams.

Henriëtte is gewend aan het nemen van beslissingen en het dragen van verantwoordelijkheden, ook in moeilijke tijden, bijvoorbeeld gedurende verandertrajecten of als er gevoelige situaties (zijn) ontstaan.

Aan een constructieve samenwerking met een open en transparante communicatie hecht zij veel waarde. Haar ruime werkervaring neemt zij mee in haar huidige opdrachten voor organisaties en begeleidingstrajecten van zowel teams als individuen. Mensen die haar kennen, als collega, coach en leidinggevende, typeren haar als een professionele, open, resultaatgerichte, mensgerichte en integere doorzetter.

Tevens nodigen organisaties Henriette met regelmaat uit voor het geven van workshops en lezingen met als thema’s: bewustwording van de impact van ongewenst gedrag op de werkvloer en werken naar meer vertrouwen.

Scroll naar boven