Mirjam Arendse

Mirjam Arendse nieuw.png

Coach


Mirjam is een zeer diverse coach die als geen ander weet dat je bij een nieuwe fase (in leven of loopbaan), met een glimlach moet terugkijken. Leren los te laten en met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien.

Mirjam is een zeer kundige professional en opgeleid als onder andere: Stresscounseling, NLP Master, Transpersoonlijke Coach en Counseling, Specialist Stress- & Burnout coaching, Onlinecoach, Mindfulness en Transformation Technique.

Mirjam gebruikt haar professionele kennis en levenservaring omdat ze graag mensen wil helpen om het beste uit zichzelf te halen waardoor het mogelijk wordt hun eigen kracht te hervinden. Zij kijkt naar de mens als één geheel van lichaam en geest. Daardoor is vitaliteit (fysiek en mentaal), voeding, beweging, ontspanning en stressreductie een essentieel onderdeel van haar aanpak. Even stil staan bij jezelf, jezelf ontwikkelen zodat je weer energiek, gelukkig en met plezier in het leven komt te staan. Want dan is haar missie geslaagd! 

Mensen die haar kennen omschrijven haar als gedreven, praktisch, met een gezonde dosis humor, enthousiast, doelgericht, een goede luisteraar, empathisch, betrouwbaar, flexibel, eerlijk en integer. 

Scroll naar boven