Mirjam Arendse

Mirjam Arendse rond.jpg

Coach


Mirjam is een zeer diverse coach die als geen ander weet dat je bij een nieuwe fase (in leven of loopbaan), met een glimlach moet terugkijken. Leren los te laten en met vertrouwen  de toekomst tegemoet te zien.

Mirjam is een zeer kundige professional en opgeleid als onder andere Stresscounseling, NLP Master, Transpersoonlijke Coach en Counseling, Specialist Stress- & Burnout coaching, Onlinecoach, Mindfulness en Transformation Technique.

Mirjam gebruik haar professionele kennis en levenservaring omdat ze graag mensen wil helpen om het beste uit zichzelf te halen waardoor het mogelijk wordt hun eigen kracht te hervinden. Zij kijk naar de mens als één geheel van lichaam en geest. Daardoor is vitaliteit (fysiek en mentaal) voeding, beweging, ontspanning en stressreductie een essentieel onderdeel van haar aanpak. Even stil staan bij jezelf, jezelf ontwikkelen zodat je weer energiek, gelukkig en met plezier in het leven komt te staan. Want dan is haar missie geslaagd !! 

Mensen die haar kennen omschrijven haar als, gedreven, praktisch, met een gezonde dosis humor, enthousiast, doelgericht, een goede luisteraar, empathisch, betrouwbaar, flexibel, eerlijk en integer. 

Scroll naar boven