Nieuws

« Terug

Verander Verzuim is van alle markten thuis

VeranderVerzuim-Blog-Onze-manier-van-werken-4.jpg31 okt

Heb je te maken met verzuim binnen je organisatie en het lukt niet om dit goed aan te pakken? Het Rotterdamse adviesbureau Verander Verzuim is je graag van dienst. “Wij helpen bedrijven in de omgeving van Zuid-Holland en daarbuiten om hun verzuimmanagement te verbeteren en diverse personeelsproblemen op te lossen”, aldus Eva Vester-Vles, verzuimspecialist en eigenaar van Verander Verzuim.

Verzuimexpert, interventiespecialist of mediator

Bedrijven kunnen ons benaderen of vragen stellen via de website of gewoon door ons te bellen. Zoals ze zelf altijd zeggen: voor een goede kop koffie komen we ook graag langs om de complexe casus of het verzuimmanagement probleem te bespreken met een werkgever. Vervolgens kijken we of er een verzuimexpert, een interventiespecialist, een mediator of meerdere specialisten nodig zijn om de juiste oplossing voor het probleem te vinden. En als wij niet de juiste partij zijn voor deze opgave, geven we dat ook duidelijk aan met daarbij het advies wie dan wel.

“We staan open voor allerlei organisaties, dus kun je ons tegenkomen in vrijwel alle branches.”

neem contact met ons op ▸

Op de werkvloer

“We staan open voor allerlei organisaties, dus kun je ons tegenkomen in vrijwel alle branches. Bij zowel grote als kleine organisaties zijn we aanwezig op de werkvloer. We werken voor organisaties van 5 werknemers tot 15.000 werknemers groot. Waarbij onze opdracht kan variëren van het overnemen van het gehele personeels- en verzuimmanagement, tot aan het oppakken van zeer complexe casuïstiek en alles wat daartussen ligt.”, voegt Eva eraan toe.  

De bodemplaat van de auto

Wij vinden het uiterst belangrijk om zelf op de werkvloer aanwezig te zijn. Zo zien we met eigen ogen wat er speelt en we ervaren de bedrijfscultuur zelf. Ook verdiepen we ons in de branche en bijbehorend cao van de organisatie, de HR-afdeling en de dossiers van het personeel. Om het verzuimmanagement daadwerkelijk te kunnen verbeteren zoeken we alles tot op de bodem uit.

Eva: “Ik leg altijd uit dat wij adviseren en begeleiden vanuit het niveau van de bodemplaat van de auto. De auto is de organisatie en wij maken een verbeterslag op de bodemplaat. Met als uiteindelijk gevolg dat de deuren, het dak en de wielen ook steviger aan elkaar zitten. De bodemplaat is het fundament van de organisatie wat alles met elkaar verbindt. Wij proberen de bodemplaat weer zo vitaal mogelijk te maken. Ook leggen we uit hoe problemen kunnen worden voorkomen en opgelost. Zodat de auto, ook een oldtimer, weer steady of snel verder kan rijden.”

Onze werkwijze

Wil je meer weten over onze doortastende en daadkrachtige werkwijze? Bezoek dan onze website en meld je aan voor onze nieuwbrief. Zo houden we je op de hoogte van het laatste nieuws. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend een vraag stellen via het contactformulier of gewoon even bellen. Wij staan altijd open voor nieuwe contacten en hebben zelf ook heerlijke koffie die we je graag een keer willen aanbieden.

neem contact met ons op ▸

« Terug

Heb je een vraag?

Stel hem aan ons en we nemen snel contact met je op.

Stel je vraag ▸
Scroll naar boven