Nieuws

« Terug

Eva Vester-Vles en Simone Jonker hebben de krachten gebundeld

Eva-Vester-Vles-en-Simone-Jonker-hebben-de-krachten-gebundeld-nieuws-verander-verzuim.jpg19 aug

Het is officieel: Simone Jonker staat nu samen met Eva Vester-Vles aan het roer van Verander Verzuim. Begin dit jaar hadden ze de krachten al gebundeld, maar nu is dit verzegeld. Eva is ervan overtuigd dat samenwerken positief bijdraagt aan de ontwikkeling van Verander Verzuim en vond in Simone een waardevolle sparringpartner. “Het bedrijf verdient het om verder te groeien en dat wil ik niet alleen doen”, aldus Eva. 

Eva en Simone hebben een grote ambitie. “Als we een jaar verder zijn denken we dat we tegen elkaar zeggen: Dat was best een pittig jaar, we hebben onze doelen bereikt en wat hebben we een stoer en sterk team met professionals binnen Verander Verzuim.” Het zal pittig worden omdat ze naast het vervullen van de vele opdrachten, onder andere als doel hebben gesteld om het gedachtegoed van Verander Verzuim meer in de markt te zetten.

Het eerste gesprek

De partners leerden elkaar kennen in 2017. Tijdens het eerste gesprek voelden ze gelijk een klik, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Simone: “Dit gesprek verliep zo vanzelfsprekend en respectvol dat we direct dicht bij elkaar kwamen te staan. Driekwart jaar later hadden we allebei de wens om samen te werken en zaken met elkaar op te pakken”. Samen zullen ze het ‘bestaande huis’ Verander Verzuim nog groter en mooier te maken, met passie en power. 

Passie en power

Werken met passie en power voor en met klanten vergt veel lef. De specialisten van Verander Verzuim zullen namelijk scherpe en kritische vragen stellen aan klanten en werknemers, wat confronterend kan zijn. Maar het doel hiervan is om iemands intrinsieke waarden te leren kennen. Vervolgens wordt er zonder oordeel en met oprechte aandacht gekeken naar wat men hiermee wil doen. En niets is fout; alles mag er zijn. Na dit inzicht mag men een geheel eigen invulling geven aan de vervolgstappen. Dit zal uiteindelijk een gezonde (werk)situatie creëren waardoor verzuim uiteindelijk kan worden voorkomen.

« Terug

Heb je een vraag?

Stel hem aan ons en we nemen snel contact met je op.

Stel je vraag ▸
Scroll naar boven