Nieuws

« Terug

Verander Academy: korte, krachtige trainingen voor een boost op de werkvloer

PBF_HighRes_VeranderVerzuim-21.jpg05 nov

Soms kan het heel effectief zijn om je even kort te focussen op jezelf. Jezelf bewust te worden van waar je staat, waar je naartoe wilt gaan, je verder in verdiepen in een thema en hoe je dit kunt doorvoeren in je dagelijks handelen. De trainingen van de Verander Academy ondersteunen je hierbij. “Het zijn korte, krachtige workshops die relevant zijn voor werknemers, leidinggevenden, en HR professionals . Bepaalde thema’s op de werkvloer krijgen extra aandacht en leveren daardoor een boost in gedragsverandering in de praktijk”, zegt Eva Vester-Vles.

“Onze trainingen zijn concreet en creëren bewustzijn. Dat leidt tot gedragsverandering”

Waarom Verander Academy?

Tijdens de trainingen staan 4 pijlers centraal : duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze onderwerpen zien we ook terug in ons dagelijks werk vanuit de twee andere afdelingen Verander HR en Verander Verzuim. Simone Jonker: “Samen met onze klanten pakken we het gehele spanningsveld tussen arbeid en gezond functioneren aan. Het is hierbij essentieel dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en regie pakt of leert pakken.” Het trainingsaanbod van de Verander Academy sluit hier goed bij aan.

Voorbeelden van trainingen die we geven zijn:

Bekijk het volledige programma

VeranderAcademy_veranderverzuim.jpg

Intensief en interactief

De trainingen worden gegeven door onze professionals. Soms is er een acteur aanwezig om meer diepgang te geven aan de oefenen. Trainingen kunnen ook in teamverband plaatsvinden, met bijvoorbeeld als doel de kernwaardes binnen een team te herijken. Eva: “We laten niet meer dan 12 personen toe in een training. Dit is een bewuste keuzen om zowel intensiviteit als de interactie tijdens de training goed te bewaren.”

De trainingen vinden plaats bij in de Verander Academy die samen met Verander Verzuim en Verander HR hun kantoor hebben in Capelle aan den IJssel. Alle trainingen kunnen ook in company worden gegeven of bij de verander Academy voor besloten groepen. Heb je vragen over de trainingen of over dilemma’s op je werkvloer? Stel ze vooral. We delen onze kennis graag en begeleiden je naar een antwoord.

Stel je vraag

« Terug

Heb je een vraag?

Stel hem aan ons en we nemen snel contact met je op.

Stel je vraag ▸
Scroll naar boven