Over Verander Verzuim

Over Verander Verzuim

Verander Verzuim, opgericht in 2007, ondersteunt werkgevers en hun werknemer bij het beïnvloeden en nemen van hun verantwoordelijkheid gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van de individuele werknemer, het team en de organisatie.

Verzuim staat voor alles wat de ruil werk versus loon kan verstoren.

Verander Verzuim is het adviesbureau voor verzuim- en personeelsbegeleiding, dat deskundig begeleiding en ondersteuning biedt bij het inzetten van het personeelskapitaal en adviseert in het spanningsveld tussen werkgever, werknemer, arbeid en ‘gezond’ functioneren. Verander Verzuim richt zich daarbij op alle vormen van verzuim die maken dat de ruil werk versus loon kunnen verstoren. Zij ondersteunt werkgevers en hun werknemers op een proactieve wijze, zodat u als werkgever vorm en sturing kunt geven aan uw volledige personeelsbeleid

De werkwijze van Verander Verzuim kenmerkt zich door haar concrete en pragmatische aanpak van advisering en ondersteuning naar de opdrachtgever en zijn werknemers. Daarin zorgen de professionals van Verander Verzuim dat werkgever en werknemer leren hun eigen verantwoordelijkheid in verzuimtrajecten en veranderprocessen te nemen. Verander Verzuim werkt vanuit een multidisciplinair focus van specialisten en de integratie van de diverse disciplines (doormiddel van kernteams) binnen één bureau. Dit biedt de opdrachtgever een strategisch voordeel, dat zich vertaalt in kwaliteit van kennis en kunde, kwaliteit van snel en efficiënt borgen van kennis en veranderingen in de organisatie. Daarnaast kan de werkgever kan met al zijn personeel gerelateerde vragen bij een loket terecht voor alle diensten.

Per januari 2019 wordt Verander Verzuim aangestuurd door Eva Vester – Vles en Simone Jonker

Eva is de oprichtster van Verander Verzuim. Wie haar kent, zal zich kunnen vinden in de volgende woorden die haar omschrijven: veelzijdig, deskundig, doortastend en betrokken. Met haar veelzijdige opleidingsachtergrond en ervaring kan Eva met recht een ware expert genoemd worden op het gebied van verzuimmanagement en duurzame inzetbaarheid. Zij is een ondernemende, hardwerkende vrouw die geen concessies doet in kwaliteit van haar werk (en leven). Daarnaast is ‘delen’ voor haar een belangrijke waarde en heeft ze het vermogen om anderen te laten stralen. Persoonlijk hoeft Eva niet op het podium, haar deskundigheid en de mensen die aan het label Verander Verzuim verbonden zijn zet zij wel graag in de spotlights. Ze heeft het lef om te benoemen wat er speelt, wie er ook aan tafel zit, én de vriendelijkheid om geduldig te luisteren zonder oordeel. Kenmerkend voor haar verbondenheid met de opdrachtgevers (en met mensen in het algemeen) is het feit dat organisaties met haar contact blijven houden lang nadat de opdracht is afgerond. Tijdens de uitvoering van de opdrachten pakt zij stevig, zonder poespas, haar rol en is zij bereid alle kennis en ervaring te delen om anderen verder te helpen.

Simone is een kleurrijke en creatieve HR- en Verzuimspecialist die niet onopvallend voorbijkomt. Ze is een vakvrouw met een enorme drive om met en voor anderen duidelijkheid te creëren in hun vraagstukken. Simone werkt vanuit haar passie en deskundigheid graag met mensen, teams en organisaties. Ze laat hen op een professionele wijze hun eigen leerproces zien en doormaken, gericht op duurzame inzetbaarheid binnen hun eigen context. Het gaat Simone er niet alleen om wat mensen wel of niet doen in hun arbeidsrelatie, maar bovenal waarom ze dat doen. Wat maakt dat mensen nu zo hebben gehandeld en hoe willen zij het gaan doen in de toekomst? In de evaluaties krijgt Simone steeds terug dat zij een medewerker, teams en organisaties kritisch begeleid. Ze gaat altijd op zoek om de onderste steen boven te krijgen. Simone is alert en leert het individu zijn eigen grenzen en verantwoordelijkheid te zien en te nemen. In de begeleiding van groepen pakt zij een natuurlijke voorzitters- en coachrol.Wie Eva kent, zal zich kunnen vinden in de volgende woorden die haar omschrijven: veelzijdig, deskundig, doortastend en betrokken.

Simone is een vakvrouw met een enorme drive om met en voor anderen duidelijkheid te creëren in hun vraagstukken. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie over verzuim en hoe het te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verzuimspecialisten.

neem contact op ▸

bekijk ons team ▸

"Accurate, daadkrachtige, nauwkeurige maar bovenal een menselijke dienstverlening waarbij de zaak niet uit het oog verloren wordt."

Scroll naar boven