Over Verander Verzuim

Over Verander Verzuim

Verander Verzuim is sinds 1 september 2013 de nieuwe naam van het bedrijf, dat daarvoor De Smaak van Verandering heette. Eva Vester-Vles heeft dit bedrijf in 2007 opgericht met als doel mensen bewuster te maken van hun veranderingsmogelijkheden door metaforen uit het koken te gebruiken. Sinds 2011 geeft zij fulltime leiding aan het bedrijf dat zich meer is gaan specialiseren in verzuim- en personeelsbegeleiding. De keuze om de naam te veranderen is om een betere aansluiting te krijgen tussen bedrijfsnaam en hun specialistische dienstverlening, die zij beiden aan bedrijven. 

Eva Vester-Vles begon haar loopbaan in de (terminale) zorg en maakte al snel de overstap naar de bedrijfsgezondheidszorg. Vervolgens heeft ze zich bekwaamd in loopbaanbegeleiding, coaching en conflictbegeleiding. Daarbij heeft zij veel trainingen ontwikkeld en gegeven op het gebied van verzuim, loopbaancoaching, het starten als zelfstandig ondernemer en veranderingstrajecten. Binnen haar werk zet zij onderlinge communicatie, eigen verantwoordelijkheid en bewustwording centraal. Al ruim 10 jaar combineert zij al deze deskundigheden en dat leverde haar een schat aan ervaring op binnen de overheid, onderwijs, zorg en het Midden- en Kleinbedrijf.

Na en naast haar studies verpleegkunde, arbeidsadviseur, bedrijfskunde, coaching, mediation en arbeidsdeskundige is zij gaan werken als loopbaanadviseur, conflictbemiddelaar, verzuimmanager en interim casemanager. Daarnaast heeft zij diverse opleidingen en cursussen afgerond op het gebied van communicatie en gedragsverandering en is geaccrediteerd voor de MBTI.

Eva Vester-Vles werkt samen met diverse, eveneens zeer deskundige, collega’s in het bedrijf en  partners van het bedrijf. Dat waarborgt continuïteit, objectiviteit en een brede expertise. Maar deze inbreng zorgt ook voor gedegen reflectie, die in het voordeel werkt van opdrachtgever en kandidaat. Het verruimt ook de mogelijkheden voor dienstverlening met bijvoorbeeld financieel of juridisch advies.

De grootste ambitie voor Eva Vester Vles om dit bedrijf te starten en steeds verder te verbeteren is haar overtuiging dat mensen samen meer kunnen bereiken. En haar passie om met mensen samen te werken, met hen te delen en van hen te leren.  Deze instelling kenmerkt de visie van Verander Verzuim en wordt zowel door collega’s, opdrachtgevers, diens werknemers als samenwerkingspartners onderschreven. 

Door haar brede kennis en ervaring, doorziet Eva snel waar werkgever en hun werknemers tegenaan lopen, binnen loopbaan- en verzuimvraagstukken. Welke gevolgen en mogelijkheden aanwezig zijn voor het individu, de afdeling of de organisatie. Ze overziet daarbij snel en gericht de kansen en bedreigingen voor het individu, het team en de organisatie. Eva geeft opdrachtgevers en werknemers vanuit deze brede aanpak, op een duidelijke en kritische manier, inzicht in oorzaken, gevolgen en mogelijkheden, gericht op duurzame oplossingen voor verzuim of loopbaan vragen. En help ze op concrete wijze zelf sturing te geven aan deze verandering. 


·············································


Eva is gedreven, onafhankelijk en sterk in de menselijke benadering, met respect voor ieder individu. Haar kennis, analytisch vermogen, vastberadenheid en creativiteit zorgt er voor dat ze veel weet te bereiken en veranderen bij medewerkers en in organisaties.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over verzuim en hoe het te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verzuimspecialisten.

neem contact op ▸

bekijk ons team ▸

"Accurate, daadkrachtige, nauwkeurige maar bovenal een menselijke dienstverlening waarbij de zaak niet uit het oog verloren wordt."

Scroll naar boven