Vacature bedrijfsarts

Heb jij nog ruimte in je agenda? En wil je samen met een team van kundige en gezellige verzuimspecialisten onze klanten in het onderwijs, de zorg, de zakelijke dienstverlening, het MKB en startups begeleiden met hun ziekteverzuimbeheersing en ziekteverzuimmanagement? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Verander Verzuim begeleidt diverse organisaties bij het voeren van regie op verzuim. Hierbij werken de verzuimspecialist en de bedrijfsarts heel bewust als twee autonome professionals naast en met elkaar om de klant te ondersteunen en te adviseren. Hierdoor kunnen de beide professionals hun deskundigheid zo breed mogelijk inzetten.

De verzuimspecialist richt zich daarbij op het verzuimmanagement als integraal onderdeel van het HR-management. Daarnaast heeft zij een adviserende en soms ook operationele rol in het casemanagement.

Kortom, ben je een geregistreerd bedrijfsarts, en heb je nog tijd over? En vindt je dit een leuke uitbreiding van je dienstverlening? Neem dan contact met ons op via info@veranderverzuim.nl of bel 010 - 26 00 463

Scroll naar boven