Verander Verzuim voor kleine ondernemers

Verander Verzuim helpt u bij het optimaal inzetten van uw personeel, het grootste kapitaal van uw onderneming.

Verander Verzuim voor kleine ondernemers

Verander Verzuim biedt in samenwerking met Verander HR een passende oplossing voor u als kleine ondernemer. Als externe HR- en verzuimmanager helpt en ondersteunrm zij u met al uw interne vraagstukken op het gebied van personeel. Het is een compleet en transparant dienstverlening voor alle HR en verzuimvraagstukken, voor werkgevers die praktische begeleiding wensen, wanneer dat nodig is. Met deze diensteverlening voldoet u als werkgever aan de wettelijke plichten arbodienstverlening verplichtingen

Verander Verzuim richt zich, naast het beheren en beheersen van uw personeel als kapitaal, op het voorkomen van overbodige kosten. Denk daarbij aan het beperken van onnodig lang verzuim, het omgaan met een disfunctionerende medewerker of het aantrekken van adequaat personeel.

Verander Verzuim is uw externe HR- en verzuimmanager die u adviseert en begeleidt bij het optimaal inzetten van uw personeel. Daarnaast verzorgt Verander Verzuim uw basis inrichting voor uw arbodienstverlening. Dit is een compleet en transparant alternatief voor de arbodienst, voor werkgevers die praktische begeleiding wensen, wanneer dat nodig is.

Deskundig

Onze proffesionais hebben vele jaren deskundigheid op dit terrein en herkent uit ervaring direct waar ondernemers met hun personeel tegenaan lopen. Wij operen vanuit dezelfde hands-on mentaliteit als de ondernemers. We geven ondernemers vanuit die optiek op kritische wijze een helder inzicht in oorzaken en mogelijkheden, gericht op duurzame oplossingen van al uw vraagstukken op personeelsgebied. Met het inhuren van Verander Verzuim & Verander HR heeft u een zorg minder! Dat komt ten gunste van u, uw personeel en de continuïteit van uw onderneming. Wij bieden u een abonnement waarbij u elk kwartaal een gesprek heeft over uw personeel. Verander HR is daarbij uw deskundige sparring-partner. Voor individuele gevallen of concrete problemen, maar ook gericht op ontwikkeling en een verdere optimalisatie van de inzet van uw personeel.

Scroll naar boven