45+ Ontwikkeladvies

Ontwikkeltraject speciaal voor u!

De arbeidsmarkt verandert. Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat het werk om ons heen verandert en de AOW leeftijd wordt steeds verder verhoogd. Een leven lang werken lijkt de leus! Maar is uw huidige werksituatie daar wel op ingericht? Kan en wilt u wel in deze baan blijven tot aan uw pensioen?

Wanneer u de antwoorden op deze vragen helder wilt krijgen en daarnaast een gericht ontwikkelplan wil opstellen naar de voor u passende loopbaan(ontwikkeling), dan is dit traject perfect voor u.

Wat houdt het ontwikkeltraject in?

Het ontwikkeltraject verschaft inzicht in uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. U krijgt een beter beeld van uw competenties. Daarnaast brengen we in kaart wat uw wensen en mogelijkheden zijn en wat er nodig is om succesvol in uw werk te blijven.

Tijdens 4 loopbaangesprekken brengen we deze zaken in beeld. Het eindresultaat is uw eigen persoonlijke ontwikkelplan waarmee u doordacht en met plezier in uw huidige baan kunt blijven of waarmee u eventueel stappen kunt zetten naar een andere invulling van werk.

Hoe vraag ik het aan?

Om in aanmerking te komen voor dit ontwikkeltraject dient u 45 jaar of ouder te zijn, minimaal 12 uur per week werkzaam te zijn als werknemer of zzp-er en erg mag geen sprake zijn van reintegratie.

Klik op deze link en vul het volledige vragenformulier in. Deze vragenlijst is nodig om de subsidie aan te vragen en het traject te starten.

Nadat wij de ingevulde vragenlijst hebben ontvangen nemen wij contact met u op om tot een afspraak te komen waarna u samen met ons aan de slag kan gaan met uw loopbaanontwikkeling!

De aanvragen kunnen uiterlijk 15 november worden ingedient.

Scroll naar boven