Trainingen

Trainingen

Binnen onze trainingen staan communicatie, bewustwording van gedrag, verandering en beïnvloeding centraal. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van de communicatievaardigheden en de onderlinge samenwerking door bewustwording van de individuele en groepsinvloeden en wisselwerkingen daarbij. Dit is belangrijk omdat communicatie en gedrag van grote invloed zijn op (veranderings-) processen binnen teams en in organisaties. Uiteindelijk zal erkenning, herkenning en toepassing leiden tot hogere productiviteit, resultaatgerichtheid en zowel persoonlijk als zakelijk succes. 

Naast onze trainingen gericht op Verzuim: ''Van breed begrip tot concrete aanpak'', ''Verzuimaanpak'', ''Verlies en verandering op de werkvloer'', ''O ben jij zo’’ en ''Verzuimpreventie bij overbelasting'', maken wij ook trainingen op maat voor werkgevers. Trainingen waarbij communicatie, bewustwording van gedrag, verandering en beïnvloeding centraal staan.

Tot slot organiseert Verander Verzuim met regelmaat, onder de noemer delen en inspireren, elke 2 jaar inspirerende en interactieve training bij hun in huis .


·············································

Geinteresserd in een training?

Wilt u iemand aanmelden voor een training? Meldt deze persoon dan direct aan via ons aanmeldformulier.

aanmelden training ▸

"Deskundige begeleiding, waarbij er een juiste mix bestaat tussen een zakelijke benadering en persoonlijke betrokkenheid."

Scroll naar boven