Maak kennis met Verander Verzuim

neem contact met ons op ▸
  • VERZUIMPROBLEMATIEK OPLOSSEN
  • BEPERKEN EN VOORKOMEN
  • DESKUNDIG EN RESPECTVOL

Maak kennis met Verander Verzuim

Verander Verzuim heeft al vele bedrijven geholpen personeel- en verzuimproblematiek op te lossen. In deze blogs maak je kennis met ons bedrijf en onze manier van werken. Wij leggen ook uit hoe breed het begrip ‘verzuim’ eigenlijk is en dat je dit probleem op diverse manieren kunt aanpakken.

Verzuim in je organisatie is lastig, maar je kan er ook veel van leren.

“Verzuim. Het is lastig, kostbaar en vraagt veel tijd, maar het geeft ook heel veel relevante input en feedback terug aan de organisatie”, vertelt Eva Vester-Vles, directeur van Verander Verzuim. Wij weten dat verzuim de bodemplaat is van een organisatie. Alles wat niet goed gaat of toe is aan verbetering zie je terug in de verzuimproblemen van een organisatie.

“Wij zijn er niet om pleisters te plakken, maar organisaties te leren hun verzuimmanagement te verbeteren”

Je hebt een medewerker die niet is aan te sturen of al lang ziek is en je bent het ondertussen zat om nog met hem in gesprek te gaan? Er is binnen de organisatie sprake van veel en frequent verzuim, maar je weet niet waar dit door komt of hoe dit aan te pakken is? Een medewerker is veel ziek, klaagt over het werk, de omgeving en de collega’s maar hij functioneert eigenlijk zelf niet? Alleen is er geen dossier opgebouwd in de afgelopen jaren.

Uw contactgegevens

"Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen bedrijven bij hun verzuim in de breedste zin van het woord."

Eva Vester-Vles

"We zien vaak dat werkgevers te snel gaan handelen vanuit hun eigen emotie, zonder eerst goed te praten met de werknemer."

Eva Vester-Vles

"We voeren het juiste gesprek, met de juiste persoon op de juiste plaats."

Eva Vester-Vles

Wij zijn sterk in het kritisch onderscheid kunnen maken tussen dat wat een opdrachtgever meent dat aan de orde is en het daadwerkelijke verzuimprobleem in de organisatie, zonder daarover te oordelen

neem contact met ons op ▸

Een goede loon-/arbeidsverhouding dankzij daadkrachtig en hands-on verzuimbeleid

Personeel is de motor van je organisatie en tegelijkertijd de grootste uitgavenpost. Daarom is het belangrijk hier met zorg mee om te gaan. Is er bijvoorbeeld sprake van aanhoudend veel ziekteverzuim of het achterblijven van resultaat ondanks voldoende personeel? Trek dan niet te snel conclusies maar schakel een verzuimexpert in.

Zo gaat Verander Verzuim te werk

De Smaak van Verandering. Zo heette Verander Verzuim eerst, toen Eva Vester-Vles het bedrijf in 2007 oprichtte. In 2013 werd de naam veranderd in Verander Verzuim, omdat deze naam beter de dienstverlening van de organisatie aangeeft. Als adviesbureau helpen we bedrijven of organisaties het verzuim- en personeelsbeleid op kwalitatief hoogwaardige wijze te verbeteren.

Tijd voor Verander Verzuim?

“Ik had niet verwacht dat jij een complex verhaal zo concreet kon maken”, zei een werkgever laatst tegen een van onze verzuimexperts. “Moeilijke personeel gerelateerde vraagstukken helder uitleggen, dat is waar we bij Verander Verzuim goed in zijn”, aldus Eva Vester-Vles, directeur en senior verzuimspecialist bij Verander Verzuim.

Verander Verzuim is van alle markten thuis

Heb je te maken met verzuim binnen je organisatie en het lukt niet om dit goed aan te pakken? Het Rotterdamse adviesbureau Verander Verzuim is je graag van dienst. “Wij helpen bedrijven in de omgeving van Zuid-Holland en daarbuiten om hun verzuimmanagement te verbeteren en diverse personeelsproblemen op te lossen”, aldus Eva Vester-Vles, verzuimspecialist en eigenaar van Verander Verzuim.

Uw contactgegevens

Lees de referenties

"Een kritisch en kundig klankboord die mij met name veel inzicht heeft gegeven in mijn eigen aandeel om te veranderen in mijn loopbaan."

"Verander Verzuim, een accurate, daadkrachtige, nauwkeurige maar bovenal een menselijke dienstverlening waarbij de zaak niet uit het oog verloren wordt."

"De kennis, vastberadenheid en energie gecombineerd met creativiteit en vernieuwing zorgt ervoor dat zij veel weet te bereiken en veranderen binnen een organisatie en bij medewerkers."

Verander Verzuim is van alle markten thuis

VeranderVerzuim-Blog-Onze-manier-van-werken-4.jpg31 okt Heb je te maken met verzuim binnen je organisatie en het lukt niet om dit goed aan te pakken? Het Rotterdamse adviesbureau Verander Verzuim is je graag van dienst. “Wij helpen bedrijven in de ... lees verder

Tijd voor Verander Verzuim?

VeranderVerzuim-Blog-Onze-manier-van-werken-12.jpg03 okt “Ik had niet verwacht dat jij een complex verhaal zo concreet kon maken”, zei een werkgever laatst tegen een van onze verzuimexperts. “Moeilijke personeel gerelateerde vraagstukken helder ... lees verder

Zo gaat Verander Verzuim te werk

VeranderVerzuim-Blog-Onze-manier-van-werken-1.jpg05 sep De Smaak van Verandering. Zo heette Verander Verzuim eerst, toen Eva Vester-Vles het bedrijf in 2007 oprichtte. In 2013 werd de naam veranderd in Verander Verzuim, omdat deze naam beter de ... lees verder

Een goede loon-/arbeidsverhouding dankzij daadkrachtig en hands-on verzuimbeleid

VeranderVerzuim-Blog-Onze-manier-van-werken-11.jpg08 aug Personeel is de motor van je organisatie en tegelijkertijd de grootste uitgavenpost. Daarom is het belangrijk hier met zorg mee om te gaan. Is er bijvoorbeeld sprake van aanhoudend veel ... lees verder

Verzuim in je organisatie is lastig, maar je kan er ook veel van leren

VeranderVerzuim-Blog-Onze-manier-van-werken-2.jpg11 jul “Verzuim. Het is lastig, kostbaar en vraagt veel tijd, maar het geeft ook heel veel relevante input en feedback terug aan de organisatie”, vertelt Eva Vester-Vles, directeur van Verander Verzuim. ... lees verder

“Wij zijn er niet om pleisters te plakken, maar organisaties te leren hun verzuimmanagement te verbeteren”

VeranderVerzuim-Blog-Onze-manier-van-werken-6.jpg13 jun Je hebt een medewerker die niet is aan te sturen of al lang ziek is en je bent het ondertussen zat om nog met hem in gesprek te gaan? Er is binnen de organisatie sprake van veel en frequent ... lees verder
Scroll naar boven